Egy massachusettsi benzinkúti dolgozó azt állítja, hogy a 24 éves Matthew Brace hétfőn felajánlotta, hogy pár sörért odaadja neki a lányát. A kissé meglepett férfi természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, akik egy szeméttároló mögött bukkantak rá a lányát felajánló apára – írja a news.com.au. A gyermekvédelmisek azóta gondozásba vették a felelőtlen szülő lányát.
A rendőrség szerint egyelőre még nem tisztázott, hogy Brace vajon csak némi alkoholra vágyott, vagy drogozni akart, ugyanis azzal a kifejezéssel, amit a benzinkúti dolgozó szerint használt crackre is utalhatott. „Negyven éve vagyok szolgálatban, sok gyilkosságot és emeberölést láttam már, de ehhez foghatót még soha nem tapasztaltam” – nyilatkozta John Ferraro, Chicopee város rendőrfőnöke.
Az apát egyébként nem tartóztatták le, de természetesen bíróság előtt kell felelnie tettéért. A kislány anyját nem helyezik vád alá. Ő egyébként éppen cigarettát vásárolt a benzinkút üzletében, amikor Matthew Brace felajánlotta lányukat egy ismeretlennek.