Miután nem jelent meg a múlt csütörtökön esedékes meghallgatásán, a színésznőnek véralkoholszint-ellenőrző karkötő viselését írta elő Marsha Revel bírónő hétfőn - írja a TMZ. Lohan arra hivatkozott, Cannesban ellopták az útlevelét, ezért nem tudott időben visszaérni a Los Angeles-i Felsőbíróság tárgyalására, a bírónőt viszont nem hatotta meg ez a kifogás, miután fotókon már láthatta, ahogy szegény, Cannes-ban ragadt Lohan az eredeti meghallgatás időpontjában egy jachton bulizva oldotta a lelkiismeretfurdalást.

Az eredeti, lehetséges letöltendő börtönbüntetéshez képest egy alkohol-ellenőrző rádiós karkötő igazán kibírható, Lohan ügyvédei azonban ezt se akarják, arra hivatkozva próbálták kivédeni, hogy ügyfelük a következő hónapban két filmet is forgat, azt meg ilyen karkötővel nem lehet. A bírónő nem adott helyt a kifogásnak, és jól tette, hisz amikor a TMZ utánanézett a dolognak, és beszélt a színésznő mindkét készülő filmjének producereivel, mind a Machete, mind az Inferno részéről megerősítették, Lohannek semmi dolga nem lesz a jövő hónapban velük.

A véralkoholszint-ellenőrző karkötő egyébként egy rádióadóval felszerelt kütyü, a páciens bőrreakciójából szűri le, fogyasztott-e viselője alkoholt, és ha igen, rádiójelet küld az üzemeltetőnek. Lohannek nem volna újdonság ez az élmény, 2007-ben már viselt ilyet, akkor a bokáján hordta.