A TMZ értesülései szerint a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban szereplő színésznek a karácsonyi családi botránya kapcsán négy lehetőséget kínáltak fel az ügyészek, és ezek közt szerepel a börtönbüntetés is.

Az első variáció szerint, ha bűnösnek vallja magát a fenyegetés bűntette, harmad fokú testi sértés és garázdaság vétsége miatt – ezek a vádpontok takarják azt, hogy Sheen részegen, késsel megfenyegette feleségét, Brooke Muellert -, akkor 30 napra ítélik – június 7-ei kezdés az aspeni börtönben -, amit jó magaviselet esetén lecsökkentenek 17 napra.

A második tervezet szerint nem kell börtönbe mennie, helyette két év próbaidőre ítélik, ez viszont kockázatos, hiszen a színész kis eséllyel tudja majd tartani a feltételekhez, és könnyen börtönbe kerülhet, de akkor már több mint egy hónapra.

A harmadik lehetőség az ügy ejtését jelenti, de ebben az esetben olyan szigorú elvárások vannak, ami végképp esélytelen. Egy bizonyos, előre meghatározott időszakban – több év – nem szeghet törvényt, a legapróbb szabálysértéssel is bukik mindent. Viszont, ha sikerül kitartania, az esetet törlik az aktájából. A negyedik megoldási lehetőség szerint nem egyeznének meg, az ügy valóban bíróság elé kerülne, és minden az esküdtekre lenne bízva.

Azt nem tudni, Sheen mire jut, de valószínűleg nem hagynak neki sok időt a töprengésre, és amúgy is, az eredeti három évhez képest mindenképpen jól jár.