Továbbra is fenntartja annak a lehetőségét, hogy öngyilkos lesz az olasz börtönben Kocsis Brigitta, ám most már arról is szólnak a hírek, hogy ha mégis élve jut ki a rabságból, valószínűleg felhagy a pornózással – számolt be a magyar származású pornós ügyének legújabb fejleményeiről a Pourfemme nevű olasz nyelvű magazin. „Ez a legrosszabb dolog, ami történt az életemben. Ez egy olyan seb, amit soha nem fogok tudni kitörölni az emlékezetemből. Nem tudom, fogok-e a továbbiakban pornózni” – nyilatkozta a Brigitta Bulgari művésznévvel futó pornószínésznő, akit fiatalkorúak ellen elkövetett szeméremsértéssel gyanúsítanak az olasz hatóságok. Az eset nagy port kavart, sokan nem értik, miért Bulgari felelőssége az, hogy kamaszok is bejutottak az erotikus showműsorra.

A szintén Olaszországban élő Monique Covet a Velvetnek elmondta, minden bizonnyal nem arról van szó, hogy a tizenévesek végignézték, ahogyan Kocsis maszturbál a színpadon, hanem, hogy közelebbi kapcsolatba is kerültek a vele. Ez utóbbiért pedig már lehet keményen büntetni.

„Tény és való, hogy nagyon megszigorítottak minden szabályt. Olaszországban. Amikor Berlusconinak volt az a szexbotránya, akkor a felesége őt letérdepeltette, és az összes szextörvényt megváltoztatták - amit én jónak látok, de még mindig kevésnek. Hogy megszüntették az utcán a prostitúciót, az teljesen normális. Hogy kiskorúak előtt ne történjen erotikus műsor, az is teljesen normális. Vannak határok, amikre oda kell figyelni. Viszont az nem a mi dolgunk, hogy kiszűrjük, hogy vannak-e fiatalkorúak, hanem magának a helynek és a testőrségnek a feladata. Az viszont biztos, hogy pornószínésznőt olyanért nem visznek be, mert fiatalkorúak is vannak a helyszínen. Maximum akkor, ha azzal a fiatalkorúval olyan aktus történt a színpadon. Ha bejutnak tizenévesek az előadásra, arról nem tehetek. De ha ezeket a kölyköket felhívom, és a fejükre ülök, arról már tehetek” – magyarázta a magyar pornószínésznő.