A jogosan hisztérikaként elkönyvelt modell újabb botránnyal gazdagította gyűjteményét, írja a Daily Mail. Naomi Campbell ezúttal saját parfümbemutatóját fúrta meg, ugyanis nem volt hajlandó lépcsőzni, miután kiderült, hogy elromlott a lift. Az élő televíziós műsort lelkiismeret furdalás nélkül otthagyta, és ezt már a bemutatókat szervező Premier modellügynökség vezetője sem hagyta szó nélkül, és beperelte a szupermodellt.

Chris Owen szerint Campbell állandóan elkésett a megbeszélésekről, a promóciós turnékat jelentősen megbonyolította. A budapesti állomáson állítólag megpróbálta megütni egy üveggel, és csak a testőre tudta megfékezni a tomboló modellt. Természetesen Campbell szóvivője cáfolta az állításokat, és elmondása szerint főnökét sokkolták a negatív állítások.

A modell legutóbb egy operatőrt lökött meg, miután egy áprilisi interjúban arról kérdezték, kapott-e véres gyémántot. Márciusban pedig sofőrverése miatt kellett a rendőrséggel tárgyalnia, igaz, a sofőr meggondolta magát, és visszavonta a vádakat. Nagy valószínűséggel azért, mert megfizették a hallgatását.

bei elle style awa 654096dd