horoszkóp

Tornóczky Anitát megzsarolták céges tartozása miatt

bry
2010.06.09. 20:42 Módosítva: 2010-06-09 20:50:29

A TV2 Aktív című műsorában Schobert Norbert mellett Tornóczky Anita számolt be arról, hogy megzsarolták. Elmondása szerint fenyegető üzeneteket kapott, melyben azzal riogatják, hogy lejáratják a sajtóban. „Bízom benne, nem kívánsz más színben a sajtóban megjelenni” – állt az üzenetben. Tornóczky Anita állítja, a fenyegetéseket az egyik vállalkozása miatt kapja. „Nem én tartozom, hanem egy cég, ami hozzám köthető” – nyilatkozta Tornóczky, akinek zsarolója akár 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, ha bebizonyosodik bűnössége.

„Ha valakinek anyagi gondja van, és nem tud kifizetni egy másik ember, akkor az nem biztos, hogy azért van, mert nem akarja, hanem lehet, hogy ugyanúgy problémája van” – mondta Tornóczky a vágatlan interjúban. Majd hozzátette, az ismert embereket mindig sokkal rosszabbul ítélik meg, és az olvasóknak és a tévénézőknek eszükbe sem jut, hogy a hírességek is emberek, és ők is hibáznak.

Tornóczky egyébként elmondta, törlesztgette atartozását, de bármilyen fizetési felszólítás nélkül egyszer csak üzeneteket kapott, és a cukrászdájában is megjelent az illető, és követelte a pénzét.