abaca 222562 029

A színésznő állítólag rátámadt egy 17 éves fiúra Los Angelesben, amikor meglátta, hogy lefényképezi őt és családját, írja a Radar Online. „Jodie Foster megtámadta a fiam a Grovenál, a parkolóban. Meglökte és karcolásokat, horzsolásokat okozott a karján” – mesélte az esetről a fiú apja, aki nem kívánta nyilvánosságra hozni a nevét.

Az eset a rendőrségi papírok szerint május 29-én történt délután két óra körül. A jelentés szerint a fiú meglátta a parkban a színésznőt, és készített róla néhány képet. Foster a fiú után ment, megragadta, és a bal karján sérüléseket okozott. A 17 éves fiú apja szerint nagy rajongója a színésznőnek, és ezért akarta megörökíteni.

Az eset után a fiú nagyon zavarban volt, és bocsánatot is kért a színésznőtől, és egyáltalán nem szólt vissza Fosternek. Az apa elmondása szerint a színésznővel voltak gyerekei is, akik nagyon zavarba jöttek anyjuk viselkedése miatt, és Foster egyik fia kért bocsánatot a gyanútalanul fotózó sráctól. „Ez nagyon rossz benyomást keltett róla a fiamban. Nagy rajongója volt, és az eset miatt keserű szájízzel gondol rá. Ő jó gyerek, kisebb a korához képest. Nem jelentett veszélyt Jodiera” – fejezte ki döbbenetét az ügy kapcsán az apa.

Jodie Foster mindig is elzárkózott a magánélete kiteregetésétől, különösen akkor, ha az a szexualitásával volt kapcsolatos. Két gyermeke van, de a 11 éves Charles és a 8 éves Christopher apjának személyét sosem hozta nyilvánosságra.