Hollywood sztárjai is kaptak az elismerésekből az idei Tony-díjak ceremóniáján, amit vasárnap este tartottak meg New Yorkban. A Broadway legrangosabb elismerését Catherine Zeta-Jones, Scarlett Johansson és Denzel Washington is elnyerték. Catherine Zeta-Jones a legjobb női főszereplő kategóriájában kapott Tony-t az 1973-ban bemutatott musical, a Little Night Music felújításában nyújtott alakításáért. Scarlett Johansson Arthur Miller híres művében, a Pillantás a hídról című színdarabban debütált a Broadway-en, és mindjárt el is nyerte a Tony-t a drámai alakításáért.

A filmsztárok sorában Denzel Washington volt a harmadik, aki színpadi szerepét kapott elismerést a legjobb férfi főszereplő kategóriájában. Ő August Wilsonnak az ötvenes évek délvidékén játszódó Fences című darabjában lépett fel, és kapott ezért Tony-t. A legjobb színdarab a "Red" lett, ami John Logan kétszereplős műve Mark Rothko expresszionista festő életéről.

Az idei, 67-ik díjkiosztón az 1950-es évek szegregációs Amerikáját idéző "Memphis" kapta a legjobb musical díját, a legjobb musical felújítás címét pedig az "Őrült nők ketrece" nyerte el, míg rendezője, Terry Johnson a legjobb musicalrendezőként lett díjazott. A New York-i Radio City Music Hallban megrendezett gálán átadott díjakról 700 producer, színész és színműíró szavazata döntött. Az 1947-ben alapított és évente kiosztott Tony-díjért csak a Broadway műsorán szereplő darabok, illetve színészeik versenghetnek.