A színész hivatalosan is elvált harmadik feleségétől, ikerfiai anyjától, azaz Brooke Muellertől, írja a TMZ. Az oldal megszerezte a pár válási papírjait, így pontosan megtudhatjuk, miben állapodtak meg. A gyerekeik felügyeleti jogát megosztották, így Sheen vasárnapi apuka lesz. A fiait minden hónap első, harmadik és ötödik hétvégéjén láthatja, és 55 ezer dollárt fizet majd gyerektartásként. Az összeg hallatán valószínűleg Charlie Sheen korábbi neje, Denise Richards akad ki, aki két lányukért eddig csupán 50 ezer dollárt kapott havonta, de a TMZ szerint hamarosan ő is emelést kaphat.

Az iratokból kiderült, hogy a fiak fotójából származó további bevételeket elfelezik, és Mueller – miután több bankszámla az övé lett – 757 ezer dollár készpénzzel távozik. Sheen megkapja a házukat, de Muellert ki kell fizetnie nagyjából 1 millió dollárral. Emellett Sheen megtarthatja az 5,6 millió dollár értékű óragyűjteményét.

A szerződés tartalmazza még, hogy egyikük sem beszélhet a másik állítólagos drogfüggőségéről nyilvánosan, illetve Muellernek még azt is kikötötték, hogy sosem beszélhet exférje állítólagos nőügyeiről. Valamint azt is írásba foglalta a karácsonyi vitáját kés felvillantásával megoldó pár, hogy sosem szidják egymást vagy vitázhatnak a gyerekeik előtt.

Ami pedig Mueller állítólagos drogfogyasztását illeti, a két gyerekes családanya ismét visszament a rehabra, mivel otthon nem tudott kigyógyulni függőségéből. Bár hivatalosan nem így hívják, a kezelést stressz kezelőterápiaként tartják számon.