Ördög Nóra és Sebestyén Balázs vezeti az X-Faktort, derült ki az RTL Klub által megrendezett sajtótájékoztatón, melyen nem okoztak nagy meglepetést a világnak. Stohl András videófelvételről jelentette be ki lesz Ördög Nóra társa, és természetesen elmondta, nagyon sajnálja, hogy nem ő vezeti a showt.

Sebestyén Balázs és Ördög Nóra (Fotó: Szécsi István)

A rendezvényen bemutatták az X-Faktor négy mentorát is. Geszti Péter kijelentette, olyan tehetséget keres, akivel a döntő után is együtt dolgozhat. Az Egyesült Államokban élő és külföldi hírességekkel dolgozó Malek Miklós arról beszélt, hogy a produkció kedvéért ingázik majd. A zsűri egyetlen női tagjaként Keresztes Ildikó arra tért ki, hogy jó edző akar lenni. Illetve azt szeretné, ha szakmailag és emberileg is jó produkicót láthatnánk viszont a színpadon.

A zsűri: Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró
(Fotó: Szécsi István)

A negyedik mentort, Nagy Ferót Ördög Nóra „Gipsz-Faktor” szóvicce alatt tolta be egy szexis nővér a vörös szőnyegen, majd Sebestyén Balázs - aki jogosan jelentette ki, hogy majd vissza kell fognia magát a műsor közben - kifejtette, a Beatrice frontembere jellemzően a műsor előtt törte rommá magát.