A 67 éves Gail Posner 3 millió dollárnyi pénzt és egy 8,3 millió dollárt érő Miamiban található házat hagyott három csivavájára, írja a Telegraph. Az örökösnő 67 évesen halt meg idén márciusban, és végr3endeletében gondoskodott három kutyája teljes kényelméről. Az asszony 24 órás személyzetet, luxuskörülményeket és 10 ezer dolláros Cartier nyakláncokkal próbálta gondtalanná tenni a kedvencei hátralévő életét. Ezt azonban nem nézi jó szemmel a nő fia. Bret Carr szerint a személyzet agymosása miatt rendelkezett egy őrült módjára az anyja, és mindenképpen perre viszi az ügyet, hiszen szerinte a rá hagyott 880 ezer dollár csupán vicc az egész vagyonhoz képest.

Ráadásul A 67 éves asszony nem csak a kutyái anyagi biztonságát garantálta, a házvezetőnőnek 4,4 millió dollárt ajánlott fel, ha elvállalja az ebek gondozását, míg a lánya, aki szintén a házban dolgozott, pont ugyanannyit kap ezért, mint amennyit az örökösnő a fiára hagyott.

Gail Posner beszámíthatóságának esélyét tovább csökkenti az a tény, hogy az elsőszámú testőrére 10,3 millió dollárt, míg a másikra 7,4 milliót hagyott. A személyi edzőjének pedig 1,9 millió dollárral kellett beérnie.