A juj.hu stábja Bárdy György születésnapján beszélgetett Kútvölgyi Erzsébettel. A színésznőt megkérdezték Stohl András ittas- és drogos befolyásoltság alatt elkövetett balesetéről, illetve arról, szerinte jogosan vették-e el tőle a szerepeit. „Én a Bucit nagyon szeretem. A Stohl Bucit kiváló, nagyon nagy tehetségű embernek gondolom. Azt hiszem, hogy amit tett, azért bűnhődnie kell, de attól ő még nagyszerű színész. El kell fogadnunk azt, hogy a tehetségét, a színpadi létét, tudomásul kell vennünk, hogy ő oda termett” – nyilatkozta a Jászai Mari-díjas művész.

„Azt hiszem, bárki, aki bűnt követ el, és annak tisztességesen az árát megfizeti, tehát a rá rótt büntetést bármilyen szinten beteljesíti, utána folytathatja, akár maga a riportkészítést, akár a kedves operatőr az operálást, még akkor is, ha bekábítózva és részegen elütött valakit, két és fél év múlva gondolom, ugyanúgy kamerát foghat. Maguk nincsenek annyira a fényben, mint Buci van a fényben” – utalt a riporterre és az operatőrre.

„Azt hiszem, a reflektorban létnek van egy felelősségteljes része. Ezt a részét hagyta ki Buci az életéből. Mi felelősséggel tartozunk, ha mi nagyobb fényben vagyunk, akkor nekünk többet kell mutatni, hogy hogyan kell élni” – fejtette ki véleményét Kútvölgyi Erzsébet, aki szerint most Stohl András van a legrosszabb állapotban, és azt reméli, hogy a balesetet okozó színész tud változtatni az életén, és jó példát tud majd mutatni.