horoszkóp

Hazakerült a viharban 30 kilométert repült geszterédi kutya

2010.06.22. 20:05 Módosítva: 2010-06-22 21:50:39

Több mint 30 kilométerrel arrébb ért földet az a kutya, akit állítólag a kutyaházzal együtt ragadott el valamelyik múlt heti vihar gazdája geszterédi házának udvaráról. "Láttam, ahogy a szél sorban tépi le a házak tetejét, és a kert végébe szaladtam, hogy elbújjak a pincében. Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láttam, hogy felkapja a kutyaházat is, a benne lapító kutyával. Mint az Óz, a nagy varázslóban!" - mesélte a történteket az 57 éves tulajdonos, Tamás Ágnes az Agencia Noticiosa hírügynökségnek.

Az állatra - melynek fajtájára a hír nem tér ki - végül 32 kilométerrel arrébb találtak rá, megtalálója, Csutor Kálmán egy rádiófelhívásban hallott az esetről, és azonnal értesítette a tulajdonost. "Eléggé meg volt zavarodva. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett a kutyaházzal, vagy hogy tényleg a szél hozta-e idáig, de amikor megtaláltam, 32 kilométerre volt az otthonától".

A hírt több angol nyelvű weboldal, köztük a Digitalspy is átvette, bár magyar forrásokban nincs nyoma ilyen hepiendnek: a múlt heti beszámolók csak odáig terjednek, hogy a kutyát házával együtt kapta fel a vihar.