horoszkóp

Fejenként 1100 dolláért alszik együtt Michael Jackson tárgyaival 50 kiválasztott

2010.06.23. 12:26 Módosítva: 2010-06-23 12:27:27

1100 dollárért vásároltak jegyeket Michael Jackson legelszántabb japán rajongói, hogy pénteken éjszaka közös alvás-bulival tisztelegjenek az egy évvel ezelőtt elhunyt popsztár emléke előtt - közölte szerdán az AFP. A partin, amely Jacko halálának napján, június 25-én lesz, 50 rajongó együtt alszik majd Tokióban, a popikonnal kapcsolatos legféltettebb kincseit magánál tartva.

A rajongók pénteken hálózsákokkal vonulnak be a Tokió Toronyban lévő Neverland Collection központba, arra a kiállítási helyre, ahol Jackson kristály-kesztyűjét, koncert kosztümjeit, díjait és a popkirály további 300 kegytárgyát mutatják be. Az 50 Jackson-rajongót tízezer jelentkezőből választották ki. A szerencsés kiválasztottak által fizetett 1100 dollárt Jacko gyerekei kapják. "Csodás éjszaka lesz 50 ember számára, akik olyan környezetben aludhatnak egy éjszaka, ahol Michael legkedveltebb tárgyai láthatóak.' - mondta Matt Taylor, a kiállítás szervezője, aki azt is közölte, hogy a kiválasztottak között nemcsak japánok, hanem külföldiek is vannak. A május 1.-én megnyílt kiállítás, ahol Jackson imitátorok és táncosok is várják a rajongókat, eddig több mint félmillióan látták Tokióban.

Matt Taylor szerint a kiállítás valóságos zarándokhely lett. Taylor azt mondta, hogy számos rajongót mélyen megérintettek a látottak, és valósággal transzba kerültek. "Több olyan fiatal sírt, akiknek soha nem volt alkalmuk, hogy személyesen lássák Michaelt"- közölte Matt Taylor. A főszervező szerint az 50 kiválasztottal, akik pénteken a kiállítási teremben aludhatnak, "telefonos interjúkat is készítettek előzőleg, hogy megbizonyosodjanak: fizikailag és érzelmileg készen állnak-e egy mélyen megindító eseményre Michael halálának egy éves évfordulóján".

"A saját szememmel láthatom ezeket a tárgyakat, amelyek a számomra érzelmileg nagyon-nagyon fontosak. Elszomorít, hogy már nincs köztünk, és többé nem láthatjuk a színpadon"- mondta a 16 éves Hocsi Fumiaki, aki egyike az 50 kiválasztottnak.