A CNN-en vezethet műsort a call-girl botrányba belebukott Eliot Spitzer

bry
2010.06.23. 20:02

A CNN új beszélgetős műsorának lesz társműsorvezetője a két évvel ezelőtt luxusprostituált-botrányba belebukott volt New York-i kormányzó, Eliot Spitzer. A 24 órás hírcsatornán Spitzer mellett a konzervatív kommentátor, Kathleen Parker ül majd a másik műsorvezetői székbe.

Spitzer a bejelentése reagálva közölte: "hálás a CNN-nek a lehetőségért, egy olyan műsorért, amelyben a jelen témáiról folytatnak majd értékes eszmecserét." Jon Klein, az amerikai CNN elnöke azt mondta, hogy a műsor minden nap amerikai idő szerint este 8-kor kezdődik majd.

Spitzer 2008 márciusában mondott le kormányzói posztjáról, miután kiderült,több luxusprostituálttal folytatott viszonyt. A botrány után hat hónapig eltűnt a nyilvánosság elől, majd ezután ismét többször szerepelt a tévében illetve a Slate nevű havilapnak ír cikkeket.

Kathlenn Parker cikkeit havonta több mint 400 lap veszi át és ő kapta a 2010-es Pulitzer-díjat kommentár kategóriában. A luxusprostituált, aki végül lebuktatta Spitzer-t, szintén talált munkát a médiában: Ashley Dupre a New York Post napilapban ad tanácsokat szexről, szerelemről és kapcsolatokról. (FH)