Az Aktív mai adásában csokorba gyűjtötték azokat a TV2 közeli énekesnőket, akik valami oknál fogva már meztelenkedtek a kamerák előtt. Oláh Ibolya elmondta, hogy az a kép, ami legújabb albumának elején látható egy akt, egy művészi kép, és tulajdonképpen semmi igazi pucérságról nincs szó. Hozzátette, van, aki marketingfogásnak szánja a vetkőzést, van, aki inkább művészetből vetkőzik. Természetesen ő az utóbbi csoportba tartozik, és amúgy sem igazán érdekli, hogy ki mi okból szabadul meg a ruháitól, és nem akart „nagyot szakítani”” az ominózus fotóval. Az egykori Megasztár-versenyzőhöz hasonlóan egy másik résztvevő is megszabadult a ruháitól egy albumborító kedvéért. Tóth Gabi úgy véli, hogy semmi kihívó, közönséges és kompromittáló nincs a nemrég készült fotóban. Hozzátette, sajnos nagyon sokan úgy vélik, hogy most már ő is azzal akar ismertebb lenni, hogy mutogatja csupasz bájait.

A fotósként és kliprendezőként is dolgozó SP szerint a férfiak vonzóbbnak találnak egy ruha nélküli női testet egy ruhába bújtatottnál. Finoman utalt így nyilvánvalóan arra, hogy bizonyára üzleti szempontból sem annyira rossz, ha egy ismeretlen lány vagy nő megszabadul ruháitól. A saját videóklipjében meztelenkedő Szabó Zsófi valahol egyetérthet vele, ő ugyanis azt nyilatkozta, (majdnem) bármit hajlandó megtenni annak érdekében, hogy a kisfilmet elég jónak, ütősnek találják.

Persze nemcsak Oláh Ibolya, Tóth Gabi és Szabó Zsófi szabadult már meg a textiltől, már ami a TV2 berkeit illeti. A Megasztár versenyzők közül Galambos Dorina, Bencsik Tamara, Nkuya Sonia is pózolt már hiányos öltözetben.