Úgy tűnik, akire Mick Jagger tippel, az veszít a világbajnokságon - közölte pénteken az AFP. A francia hírügynökség tudósítása szerint internetes oldalakon felfigyeltek az érdeklődők arra, hogy a vébére ellátogató, és több meccsen szurkoló Jagger immár sokadszor fogad kegyeibe olyan csapatatot, amelyik aztán veszít. Ez történt a brazilok esetében is pénteken, akik 2-1-re veszítettek a hollandok ellen .

Ha nem is bűnbak, mindenképpen ómen lett a Rolling Stones frontembere, mivel sorozatban hoz balszerencsét annak a csapatnak, amelynek a győzelmét jósolja. Így történt az Egyesült Államok és Anglia esetében is. Az amerikaiakra tippelt a ghánaiak ellen, és az angolokra a németek ellen. Mindkét favoritja vesztett.

A Lance nevű sportlap azt közölte a hollandok győzelme után, hogy "Jagger sorozata folytatódik. Az amerikaiak, az angolok és a brazilok az ő támogatásával elbuktak." Az O Estado de Sao Paulo című brazil is azt latolgatta, hogy "melyik csapatra tippel legközelebb Jagger, mert az szinte biztosan ki fog esni." Sokan annyira komolyan babonásak - írta az AFP- hogy Mick Jaggert tették felelőssé. A vesztes csapatok szurkolói közül többen a Twitteren hibáztatták baljóslataiért az énekest. (FH)