Az inkább csak súlyproblémáiról ismert énekesnő újabban boldogan villog legfrissebb pasijával, Eric Johnson focistával, csakhogy a férfinek rajta kívül egyelőre még egy neje is van - írja a US Weekly. A korábbi hírekben Johnson még elváltként szerepelt, a lap szerint azonban, bár nejével tavaly óta külön élnek, a válókeresetet csak januárban adta be.

A New Orleans Saints és San Francisco 49ers sérülés miatt 2008-ban visszavonult focistája öt hete randizgat Simpsonnal, aki barátai szerint fejest ugrott ebbe a kapcsolatba. "Jess kifejezetten gyors léptekkel halad" - kommentálta egyikük azt a fotót, ami Jacksonville-ben készült a párról, ahová Johnson magával vitte új barátnőjét nagyszülei 60. házassági évfordulójának megünneplésére. Szemtanúk szerint nagy volt az idill: "A fenekét fogta, és lassan sétáltak, csak kiélvezték a pillanatot... Igazán cukik voltak együtt".

Jessica Simpson barnára festette a haját, amikor a gitáros John Mayerrel járt, óriási sportrajongó lett, míg a focista Tony Romóval kavart, most a New Age-hívő, jógarajongó új pasija kedvéért pedig keblére ölelte a spiritualitást és a tisztítókúrákat: "Vega diétával sokkoltam a szervezetem, speciális Pu-erh teát iszom és köpölyöztetek".