A Comet-díjazott énekes szombaton Nyírbátorban tette tiszteletét, de hiába várta lelkesen a koncertjét, sajnos a technikusoknak köszönhetően a kedve is elment a további fellépésektől. „Nemhiszem el!4 szam ment le amig beallitottak a hangot de utana is szr volt! gratula a szakembereknek biztos nagyon elvezheto volt a koncert...csoda h a mikrofon szolt. Es akkor csodalkoznak az emberek h letezik olyan h playback. Utalom a magyar lehetosegeket.GAGYI” - panaszolt SP a Twitter oldalán, miután blackberry márkájú telefonján végre sikerült összeköttetésbe lépnie a világgal.

Az énekes, eredeti nevén Éder Krisztián, kifejtette, nem szép dolog ez a rajongóival szemben, akik néha több száz kilométert is utaznak, hogy hallják a hangját, ezért ő szégyelli magát a technikusok helyett. „Legkozelebb fogom magam, hazamegyek es nyomok egy netes USTREAM koncertet. Aztan oldjak meg a szervezok” – zárta le panaszáradatát, mellyel több zenésztársa is egyetértett.

„Igazad van! Es aztan jonnek a fikagepek es mondjak,h mennyire szar az egesz. Utalom amikor a technikusok helyett mi szivunk!” – válaszolt a tinisztárságot lassan levetkőzni vágyó Lola, majd Josh és Jutta kifejtette, ennél azért van lejebb is. „Ááá sajna ez a Magyar átlag, és a rendezvény még tűrhető, mert néhány hazai disco sajnos ezt is képes alulmúlni.”