A focista haverjával, az amúgy inkább a bőséges női társaságot előnyben részesítő Snoop Doggal vacsorázott, amikor az egyik felszolgálónő azzal hozta zavarba őket, hogy dalra fakadt nekik - írja a FemaleFirst. Beckham és a rapper egy harmadik barátjukkal indultak egy Los Angeles-i steak-étterembe, ahol saját utólagos bevallása szerint élete egyik legbizarrabb belépőjében volt része. "A helyet kiürítették, és aztán odajött hozzánk az egyik pincérnő azzal, hogy ő tud énekelni. Én azt gondoltam, "ó, Istenem...', de Snoop leült és azt válaszolta neki, 'Akkor hajrá, énekelj valamit nekem'. Ő meg erre odaállt és végigénekelte az egész dalt. Nagyon vicces volt, és kicsit zavarbaejtő is, de egyébként nem volt rossz" - emlékezett vissza az esetre.

A labdarúgó egyébként kénytelen néha hozzáértést tanúsítani haverja előtt zenei kérdésekben, bár azt mondja, nem mindig tud őszinte ítéletet mondani: "A legutóbbi albumánál is felhívott tíz nappal a megjelenés előtt, hogy 'ebben a percben fejeztem be, ugorj át, hallgasd meg'. Kocsiba ültem, odamentem, végighallgattam az összes számot, aztán megkérdezte, mit szólok hozzájuk. Valami olyasmit mondtam, hogy mind tetszik, de hát nem is nagyon felelhettem volna mást, két piszok nagydarab testőr volt ott velünk!" - viccelődik az elfogulatlan véleményalkotásról Beckham, akinek persze nem a rapper az egyetlen híres haverja.

Köztudottan jó barátságot ápol például Tom Cruise-zal is, és nagyon örül neki, hogy a színész nem zaklatja azzal, hogy próbálkozzon a filmezéssel. "Jött már pár szerepajánlatom, de nem fogadtam el őket. Nagyon béna színész vagyok. Volt egy kisebb szerepem a Gólban - önmagamat alakítottam -, és az is nagyon fura volt. Tom egyelőre nem ajánlott színészleckéket vagy szerepeket".