Újraforgatják a Holnap történt című, egyszer már pazarul megbukott bulvárfilm több jelenetét, amely Geronazzo "első fokon szörnyeteg" Mária személyében új szereplővel bővült. Az óriásszájú nő, aki korábban Kovinak már forgatott egy pornót, ezúttal is önmagát alakítja, bár korhatáros akciójelenetek nélkül.

A producer azt ígéri, hogy már ősztől a mozikba kerül Gerencsér "Kiszel Tünde szeretőjének szeretője voltam" Tamás bulvárfilmje, a Holnap történt, amelyhez a forgalmazó kérésére épp újabb részeket vesznek fel, több jelenetet pedig le is cserélnek. A Tabu Tv ellátogatott a pótforgatás egyik helyszínére, ahol épp egy új szereplővel, Geronazzo Máriával, és egy, a produkcióból már ismert szereplővel, Ihos Józseffel folytak a munkálatok.

"Nagyon mozgalmas, mert itt földön, vízen, levegőben, asztal alatt folytak az akciók, de hát nem kell rosszra gondolni... Én egy nagyon gonosz maffiózót játszom, akinek van egy nagyon jó tulajdonsága: szíve és foga is aranyból van. Elég intenzív ez a felvétel,sok jelenet van, és Maria Geronazzo is egy nagyon aranyos nő" - foglalta össze a riporternek Ihos József, milyen volt a munka a bulvárfilmben saját magát alakító Geronazzóval.

"Nem szerepeltem még ilyen filmekben, de nagyon jól éreztem magam. Tulajdonképpen én egy pornó válogatásra jöttem,és közben itt mindenféle akció történt, de igazából persze nem szeretnék már pornózni..." - vihorászta el a maga köteles részét Geronazzo, aki állítása szerint csak olyan filmekben vállal szerepet, ahol magát alakíthatja.