A most 30 éves Christina Saunders 10 éven át a Szex és New York Samanthájának mintájára szervezte mindennapjait. Hetente legalább egy pasit beújított és körbeutazta a világot, újabb és újabb szexpartnerek után kutatva, így mostanra 1000 férfival lefeküdt.

A középosztálybeli angol családból származó nőnek 2000-ben ajánlotta egy haverja az amerikai sorozatot, Saunders ekkor kapott kedvet a felelősségmentes szexhez. „Samantha szexis volt, magabiztos és büszke. Úgy viselkedett a szexben, mint a pasik és ez elkápráztatott” – mondta a nő a News of the World-nek. A rácsodálkozást hamar tettek követték: olyan ruhákat vett, mint a sorozatbeli karakter és nekiállt hódítani az egyetemi bulikon. Mire végzett Bristolban 300 pasin volt túl. „Nem éreztem magam mocskosnak, csak erősnek. Megszállott voltam” – mondta Sauders.

Az egyetemet követően kezdett utazgatni, és újabb csúcsokra tört: például Ibizán egy hét alatt 15 férfival került szexuális kapcsolatba. A 10 év alatt több nemzet legkülönbözőbb korú férfijával – néha nőjével – szexelt és pontozta őket egytől tízes skálán.

Múlt héten eljutott az ezredik pasihoz, úgyhogy felhagy eddigi életével, a kihívásnak vége: „A jó barátok kitartottak mellettem, mások szerint kurva vagyok. Túl messzire mentem. Most már csak meg szeretnék állapodni. Remélem nem ábrándítottam ki a pasikat” – mondta Sauders.