A kétgyerekes családapáról csütörtökön jelent meg az első hír, miszerint született egy házasságon kívüli gyermeke. A szakács most honlapján reagált a vádakra, ahol a nyilatkozata mellett a bulvárpizza receptjét is közzétette. Elmondása szerint csak részben igaz, amit a fiatal lány állít. Kovács Lázár szerint a 21 éves Andreával nem volt viszonya, és a gyerekük valójában egyéjszakás kaland eredménye.

„Egy este elmentem szórakozni és hát ittam pár pohár bort, bár nem volt okom az ünneplésre. Ezen az estén ismertem meg a fiatal hölgyet, majd megtörtént az is, aminek nem kellett volna. Pár hét múlva kiderült, hogy teherbe esett” – áll a Kovács által kiadott közleményben, melyben kifejti, a támogatásáról biztosította a lányt, de hiába beszéltek meg dolgokat, nem tudtak egyszerűen megegyezni.

„Ezután megpróbáltam az ügyvédi vonalat, mely szintén kudarcba fulladt, nem tudtunk megállapodni, mert egyre több minden kellett. Tény és való, hogy egy bizonyos összegnél többet nem voltam hajlandó fizetni: csupán gyermektartást és nem anyatartást finanszírozok, még a fenyegetőzések, rágalmazások, zsarolások hatására sem. Nem bujdokolom el, nem menekülök el a problémák elől. A bíróság által megállapított tartásdíjat természetesen fizetni fogom” – ígérte Kovács Lázár, akinek a felesége tudott a gyermekről, és miután megbeszélték az ügyet, a család továbbra is együtt maradt.