A színész Dél-Afrikában nézte a brazil-holland vébé-negyeddöntőt, és elkövette azt a hibát, hogy nyilvános vécét próbált igénybe venni, amikor rájött a szükség: úgy kellett kiszabadítani, amikor fülkéjét megrohamozták a rajongók - írja a National Enquirer.

"Leo abban reménykedett, inkognitóban maradhat egy sötét napszemüvegben meg egy baseball-sapkában, így ment be a stadion férfivécéjébe. De a box hirtelen rázkódni kezdett, Leo pedig megrémült, amikor hallotta a dudákat, vuvuzelákat, és a nevét üvöltő tömeget. Attól félt, hogy ráborítják a fülkét, és segítségért kezdett kiabálni" - számolt be róla egy fültanú. A kiáltásokat a biztonsági személyzet is meghallotta, akik aztán gyorsan kiterelték a tömeget a mosdóból.

"Leo végre kinyithatta az ajtót és megmenekült, de hófehér volt, mint valami kísértet, és azt akarta tudni, mégis mi történt. Ekkor derült ki, hogy pár rajongója az álcája ellenére is kiszúrta őt, és hogy vécére megy, a hír pedig futótűzként terjedt: végül férfiak és nők vegyesen rohamozták meg a fülkét, remélve, hogy vethetnek rá egy pillantást"  - magyarázta a fültanú a történteket a lapnak, amiről azért tudni kell, hajlamos a költői túlzásokra..