Személyesen mondott köszönetet magyar orvosainak Felipe Massa az életéért

2010.07.29. 19:37

Egy tucat olyan orvossal és mentőápolóval fogott kezet csütörtökön Felipe Massa, akik tavalyi baleseténél segítettek megmenteni az életét. A világhírű autóversenyző köszönetképpen aláírta a Hungaroringen szolgálatot teljesítő egészségügyisek fehér overálját is.

A Forma1-es pilóta tavaly őt megműtő orvosoknak mondott köszönetet, most a Hungaroring egészségügyi személyzetének fejezte ki háláját. A csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóján is elmondta: találkozott azokkal, akik tavaly a balesete után kiemelték az autóból. Hozzátette: "az ember életében nagyon jó dolog, hogy viszontláthatja azokat, akik segítettek neki".

Felipe Massa a tavalyi Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet - az előtte száguldó autó egyik rugója találta el a fején. Az Állami Egészségügyi Központba szállították, ahol napokig életveszélyes állapotban volt, többször megoperálták. Végül egyhetes kórházi kezelés után szállították a brazil pilótát Sao Paolóba. Az RTL Fókusz stábja előtt Massa csütörtökön elmondta: tavalyi balesetéből szinte semmire sem emlékszik, csak a kórházban tért magához.