A Csillag születik mesemondója egy év kihagyás után folytatja a tanulást. Bár most sem indult olyan szak a középiskolában, amire szeretett volna menni, idén már bevállalta a traktorszerelést is: „Imádok bütykölni, otthon is én szerelek meg mindent. A műszaki gépszerelés érdekelt, de tavaly és idén sem indítanak osztályt, még egy évet pedig nem akartam kihagyni. Most traktorszerelést fogok tanulni” – mondta a Blikknek.

Az iskola és a fellépések összeegyeztetése továbbra is problémás lesz, de abban bízik Utasi, hogy 4 hét múlva megjelenő lemeze segít majd anyagi helyzetükön. „Már aláírták a szerződést, felvették a meséket, a címe a Bugyuta ember lesz, de a lemez még nem jelent meg. Azt ígérték, hogy július végén már meglesz, most pedig azt mondták, hogy nyaralnak, és majd utána. Nagy segítség lesz az a pénz” – nyilatkozta a fiú édesanyja a lapnak.

A 17 éves Utasi a nyári szünetet is hasznosan tölti: színjátszó táborba ment, hátha így nőnek az esélyei a Színművészeti Egyetemre való bejutásra.