Robbie Williams karácsonykor jegyezte el barátnőjét, írja a FemaleFirst. Az énekes, aki hétvégén vette el menyasszonyát, Ayda Fieldet, először ugyan egy ausztrál rádióban kérte meg barátnője kezét, de a hivatalos és romantikus verzióra karácsonykor került sor. Robbie Williams arra a helyre vitte el barátnőjét, ahol először találkoztak.

„Nagyon korán, karácsony reggelén, Rob azt mondta, el kell mennünk, hogy megnézzük, nyitva van-e a Coffee Bean. Azt gondoltam, ez nagyon fura” – idézte fel Williams immár felesége. „Odamentünk a házhoz, amit éppen felújíttattunk, megállt a kocsival, és azt mondta, száljak ki. Odaadott egy üdvözlőlapot, kártyalapok voltak benne, és rá volt írva: Boldog karácsonyt Williamsné. Szeretlek, Robert. A négy dámára feketével szavanként ráírta: Will You Marry Me? (azaz Hozzám jössz feleségül?), aztán letérdelt, és én igent mondtam” – mesélt a romantikus lánykérésről Ayda Field.

A kártyának egyébként külön története van. Robbie Williams mindig egy paklit hordott magával, amikor először találkozott Fielddel, megkeverte, és állandóan a kőr dámát húzta ki. Ez – mivel hisz a miszticizmusban – megnyugvást jelentett számára, mivel ilyen jelek csak akkor bukkanhatnak fel szerinte, ha a megfelelő személlyel van.