B. Andrea azt állítja, tudja, ki áll megverésének hátterében: a Blikk információi szerint nem csak a nőt, két éves gyermekét is bántották a támadók. „Elvitték a telefonomat az összes pénzemmel együtt, mindent, ami nálam volt. Épp akkor vettem új mobilt, mivel a régit biztonságba helyeztem Lázár SMS-eivel. A támadóim azonban azt hitték, hogy ez az a telefon, amin a bizonyítékok vannak, ezért vették el azt is. Mivel az összes pénzemet is elvitték, ezért muszáj volt beadnom a zaciba a Lázártól kapott arany karikagyűrűmet, ami 100 ezer forintot ér” – mondta a sértett a Blikknek.

Azt is megosztotta a lappal, miért nem fordult a rendőrséghez: azt állítja, annak ellenére, hogy vannak sérülései, a támadók nem hagytak rajta komolyabb nyomokat: „Nagyon okosan csinálták, hogy nehogy komolyabb sérüléseket is okozzanak nekem, mert tudták, hogy akkor rögtön rohanni fogok a rendőrségre látleletet venni. Az új ügyvédem azonban azt ajánlotta, hogy ne menjek a rendőrségre, és ne jelentsem fel őket. tudjuk, ki áll a támadás hátterében, hiszen egyértelművé tették a támadóim, ezért az ügyvédem fogja elintézni az érintettekkel az ügyet” – nyilatkozta a nő.

A Borsnak azt nyilatkozta B. Andrea egyik ismerőse, hogy a nő érzelmi okok miatt vált meg az ékszertől és 40.000 forintot kapott a gyűrűért, de még van két hónapja, hogy visszaváltsa.