Torokdaganat miatt kezelik Michael Douglast

2010.08.17. 07:47

Egy daganatot fedeztek fel az orvosok Michael Douglas Oscar-díjas amerikai színész torkában, ami miatt sugárkezelésen és kemoterápián fog átesni - írta a Független Hírügynökség. A People magazinnak tett rövid nyilatkozatban azt nem említik, hogy milyen daganatról van szó, de a kezelés arra utal, hogy rosszindulatú rákos daganatról lehet szó.Michael Douglas nyolc hetes kezelésen fog átesni, amely alatt sugárkezelést és kemoterápiát kap - közölte a sztár szóvivője a People magazinnal.

A szóvivő elmondása szerint az orvosok várakozása szerint teljesen rendbe fog jönni Douglas, aki "nagyon optimista". A szóvivő a Hollywood Reporter című szórakoztatóipari szaklapnak nyilatkozva elmondta: a színész várhatóan elég jól lesz ahhoz, hogy részt vegyen legújabb filmje, a Tőzsdecápák folytatásának népszerűsítésében. Az Oliver Stone által rendezett filmet szeptember 24-én mutatják be.

Douglas szóvivője azt egy lapnak sem árulta el, hogy a színész torkában talált daganat rosszindulatú-e. A New York Daily News által megkérdezett szakorvos szerint a sugárkezelés miatt teljesen biztosan rosszindulatú daganatról van szó. Azt pedig, hogy kemoterápiát is kap arra utal, hogy előrehaladott daganatról van szó - közölte Dr Eric Genden, a Mount Sinai kórház fej-nyak sebészeti osztályának vezetője.