Bár B. Andrea, Kovács Lázár volt szeretője néhány nappal ezelőtt kamerák előtt elpanaszolta, már nagyon unja a nyilvánosságot, a nő mind a szerdai Borsban, mind a Blikkben feltűnt. B. Andrea a lapoknak elmondta, sérelmezi, hogy miután megtámadták őt és kisfiát, Kovács azzal fejezte ki a törődését, hogy feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.

"Ehhez nem volt joga. Lázár nem tett még teljes hatályú apasági nyilatkozatot, nem tudom, milyen alapon intézkedik az ügyemben a rendőrségen. Az ügyvédem tanácsát megfogadva először kiderítjük, ki áll a támadás mögött, majd az illető ellen teszünk feljelentést. Egyébként szerintem Lázárnak nem a rendőrségre kellene rohangálnia. Ha annyira érdekli, mi történt a kisfiával, hívjon minket telefonon" - mondta az exszerető a Borsnak.

Azt, hogy a celebszakács nem is olyan rendes apa, mint amilyennek beállítja magát, már a Blikknek nyilatkozta, ahogyan azt is, hogy kevésnek tartja a havi harmincezer forintos gyerektartást. "30 ezer forintos gyerektartásból nem lehet úgy felnevelni egy gyereket, hogy ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Én mindent megteszek, dolgozom, de az sajnos nem elég. Nyolcvanezer forintot szeretnék Lázártól" - üzente volt pasijának B. Andrea. Kovács Lázár ügyvédje, dr. Ruttner György a Borsnak csak annyit mondott, nem érti, hogy miért kell kiteregetni a sajtónak vélt vagy valós magánéleti részleteket, és hozzátette, hamarosan tisztázódik az ügy, ugyanis elindult az apasági per.