Az énekes lánya a közelmúltban vásárolt egy 8 millió fontos (2,7 milliárd forintos) vidéki házat Angliában, épp azért, hogy nyugta legyen a nyilvánosságtól, de máris sikerült bekerülnie a helyi hírekbe. A Sun hozta a sztorit, miszerint Michael Jackson exneje első angliai megmozdulásaként azonnal kirúgott birtokáról két takarítónőt, akik nem voltak hajlandóak aláírni egy paranoid kitételekkel súlyosbított titoktartási nyilatkozatot. A két nő például még férjének sem árulhatta volna el, hol takarítanak, amennyiben pedig mégis kicsúszik a szájukon, úgy 10 ezer dollárnak (tobb mint 2 millió forintnak) megfelelő kártérítést kellett volna fizessenek munkaadójuknak.

A Sun hozzájutott a hatoldalas dokumentumhoz, ami azt is megtiltja, hogy az alkalmazottak bárkinek is bármit eláruljanak a ház hollétéről, berendezéséről, és szigorúan megtiltja bármilyen fotó készítését a család "bármely élő vagy halott" (?) tagjáról. “Azt se árulhatták el a családjuknak, hogy mit csinálnak és hol. Bárki előbb hitte volna, hogy az MI6-nek [az angol titkosszolgálat - a szerk.] dolgoznak, mint hogy egy néhai popsztár exnejének” - kommentálta a nők egy ismerőse a lapnak.

A 42 éves Presley-lány és férje, Michael Lockwood - akitől két éve születtek ikerlányai - a héten költözött be a Kent megyei házukba Tunbridge Wells közelében. Miután a Sun ezt megírta, a család arra kezdett gyanakodni, hogy a lap a személyzettől kaphatta a fülest, ezért két nappal később mindenkinek az orra alá nyomták a szerződést, követelve, hogy írják alá. Amikor a két nő ezt megtagadta, azonnal kirúgták őket. A Sun hozzátette: Jacko exe azt állítja, azért költözött a szigetországba, mert nagyon tetszik neki az időjárás és a helyi kultúra, de a lap azért felhívja rá a figyelmet, hogy a köztudottan szcientológus Lisa Marie Presley új háza egész véletlenül épp a szekta angol központjának közelében van.