Miután a műsor producere bejelentette, nem Stohl András és Lilu vezeti majd a Való Világot, elindultak a találgatások arról, ki tartja majd kordában a szereplőket. A Bors értesülései szerint erre a posztra az RTL Klub Horváth Évát és Árpa Attilát szemelte ki. Az információt senki sem erősítette meg, a Cool Tv egykori műsorvezetője csupán annyit mondott, kérdés nélkül vállalná a felkérést.

„Nem tagadom, szívesen lennék a Való Világ 4 egyik műsorvezetője, hiszen nagyon sokan szeretnének egy ilyen gigantikus produkció részesei lenni. Az első három széria hatalmas sikerrel futott, valószínűleg most is hasonló népszerűséget ér majd el a negyedik sorozat is. A valóságshow egy bulvár jellegű műsor, a belső viszonyok, konfliktusok, drámák és örömök szolgálnak a cselekmény alapjául, és ez egyáltalán nem áll távol tőlem” – nyilatkozta Horváth Éva.

Árpa Attila nem szólalt meg a hír kapcsán, így nem derült ki, hogy félrevezetés volt-e az a kijelentése, mely szerint a várható óriási nézettség ellenére is hiba volt újraindítani a műsort.