Nagyon úgy tűnik, hogy Coleen Rooney kész megbocsátani hűtlenkedő férjének, akikét prostituálttal is megcsalta őt, miközben terhes volt. Bár az asszony korábban úgy nyilatkozott, a kapcsolatnak örökre vége, és a botrány kirobbanása után visszaköltözött szüleihez, a Dailymail információi szerint megtörtént a nagy kibékülés, és a házaspár tegnap óta ismét egy fedél alatt van.

Egy közeli ismerős szerint rendeződni látszódnak a dolgok, és beszélgetnek a jövőről. Egy másik forrás szerint persze mindennek ára van, Coleen Rooney az utolsó esélyt adta meg a focistának, és ha az nem viselkedik megfelelően, repülni fog. A sportoló persze megígért fűt-fát, elismerte, hogy hibázott, mindemellett azt vallja, hogy megtanulta a leckét.

A 24 éves Rooney két éve vette el a vele azonos korú Coleent, ezt megelőzően hat évig jártak, az asszony tavaly szülte meg első gyereküket. Legelőször egy prosti jelentkezett, hogy viszonya volt a férfival, utána egy kolléganője is színt vallott, majd egy stewardess és egy szépségversenyző is beszélni kezdett, akiket Rooney állítólag megpróbált felszedni.