Kozsó kijelentette, nem áll többé oltár elé, mert elvesztette hitét a házasságban. Édesanyja már annak is örülne, ha a folyamatosan csajozással haknizó énekes – randi Judy Neróval, maori arcfestés, Édes Négyes – kétszer ugyanazt a lányt vinné haza.

„Egy szabályt kell betartani a házasságban: nem szabad haraggal a szívünkben lefeküdni. Ezt átadtam a fiamnak is, ő is e szerint él. Csak hát nehéz az ő életvitelével párt találnia. Pedig már nagyon szeretném, ha megállapodna, családot alapítana, legalább annyira, mint ő, de kerítőnőt nem játszom. A minap tréfásan azt mondtam neki, hogy kisfiam, szeretném, ha egy hónap múlva is ugyanazt a lányt látnám a vasárnapi ebédnél, akit most” – mondta a Bestnek az énekes édesanyja.

Kocsor Zsolt a monogámiától nem zárkózik el, csak a házasságtól: „A házasság egészen addig nekem is fontos volt, míg el nem váltam. Akkor megroppant bennem valami, és hirtelen elveszítettem a hitem ebben a dologban. A minap édesanyám legnagyobb bánatára kijelentettem, én ugyan nem állok oltár elé soha többé” – nyilatkozta az énekes, aki (elvileg) épp az Édes Négyesben megismert Rony-val jár.