A volt megasztárost a Tabu Tv kapta el egy villáminterjúra, amiből kiderült, korábban go-go táncosként is kipróbálta magát. "Korlátok nélkül szeretek alkotni, és mindent fel merek venni. Most is szét van szaggatva a gatyám, alatta pedig egy cirkuszi bohócruhát viselek. Mindek határokkal élni?! Annyi olyan korlát van, ami feszélyezi az embert a mindennapjaiban" - mesélte a riporternek Szecsődi, aki legutóbb egy videoklippel hívta fel magára a figyelmet, amiben Nkuya Soniával latex cuccban táncolnak. Úgy tűnik, hogy a felvétel övezte felhajtás és megdöbbenés nem volt elég az énekesnek, ugyanis újabb érdekes adattal szolgált magáról:

"Még nem nagyon mondtam senkinek, de én korábban dolgoztam már férfi go-go táncosként. Ez egy kicsit durva, de én nagyon imádtam. Mindez még a Megasztár előtt történt, és egy régi ismerősöm apukája volt egy go-go klub tulajdonosa, és ott hétvégenként táncolgattam. Még most is visszamennék, ha nem lenne ciki" - mesélte.

A Velvet kérdésére Szecsői Károly elmondta, valóban nem töltötte még be a 18. életévét, amikor táncolt. „Ez nem pénzes munka volt, hanem poén. A legjobb barátom szüleié volt ez a bizonyos szórakozóhely. Amikor néha-néha elmentünk, akkor megfogtam a rudat, és elkezdtem táncolni, de ez nem munka volt” – mesélte az énekes.