A színésznő népes családja a Bors értesülései szerint két hét múlva hazánkba települ. A lap szerint a Angelina Jolie és Brad Pitt a forgatás alatt is szeretné, ha csemetéik velük egykorú gyerekek társaságában lennének, ezért Budapesten is iskolába és óvodába járnak majd. A 9 éves Maddox és a hétéves Pax egy fővárosi magániskola tanulója lesz, míg az ötéves Zahara és a négyéves Shiloh egy budai magánóvodába jár majd. Így valószínűleg nem lesz szüksége a párnak Kiszel Tünde bébiszitter-szolgálatára.

„Teljes titoktartás köt mindenkit, az intézmény biztonsági előírásai eleve nagyon komolyak, most azonban tovább szigorodtak. Fényképezni tilos, és kikötötték, hogy szeretnék, ha a gyerekek nem részesülnének különleges bánásmódban. A testőrök ennek ellenére itt lesznek, nehogy baja essen a csemeték bármelyikének” – nyilatkozta a magánóvoda egyik alkalmazottja.

A taníttatása a négy gyermeknek fél évre nagyjából 3 millió forintba kerül. Az óvoda 1,22 millió forint, az iskola 1,82 millió forintot kér a tandíjért, az étkeztetésért, és a napköziért.