Amióta Nkuya Sonia és Szecsődi Károly előrukkolt azzal a videoklippel, amiben latex cuccokban vonaglanak, feszt azt éneklik, hogy ez "nagyon nem jól van", meg hogy "húzz el innen nagyon gyorsan", folyamatosan támadások érik őket. A Tabu TV legfrissebb videójából kiderül, hogy a volt megasztárosok a Celebgyár nevű internetes tévével is összetűzésbe kerültek, mert nem az ment le adásba, amit eredetileg megbeszéltek:

"A Celebgyár felkért minket egy interjúra, amiben lereagáltam azt, hogy az emberek mit szolnak a klipünköz, ők pedig járókelőket állítottak meg az utcán, hogy fikázzák a klipet, és felváltva bevágták a jeleneteket, de nem erről volt szó! Ezek után most elkap a srác, hogy beszélgessünk, amihez nekem nem volt kedvem, de ezt nem viselte el a riporter, és elkezdte rángatni a vállam!" - mesélte Szecsődi, akinek azonban sikerült fékeznie magát, amikor később összefutottak a stábbal, az énekesnő viszont kiborult.

A Celebgyár egy rendezvényen próbált interjút készíteni a megsztárosokkal, Nkuya egy tisztességeset kurva anyázott az operatőrnek, a riporter kezéből megpróbálta kitépni a mikrofont, és be is mutatott a kamerának.

"Rettentően dühös vagyok azokra az újságírókra és forgatócsoportokra, akik gusztustalan módon közlik le ezeket a dolgokat!" - nyilatkozta az énekesnő a Tabu TV-nek. "Ha mi nyilatkozni szeretnénk, akkor majd nyilatkozunk, és ha azt mondom neki, hogy hagyja abba, letépem a kamerát, akkor azt akarom, hogy hagyjon békén! Először normálisan szóltunk, másodjára viszont már a baseball ütő lesz, nem érdekel!"