horoszkóp

Újra szabadlábon Lindsay Lohan

2010.09.25. 11:04 Módosítva: 2010-09-25 11:15:19

Egy háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedte Lindsay Lohan amerikai színésznőt egy amerikai bíróság - írta a Független Hírügynökség. A botrányai miatt elhíresült színésznőt helyi idő szerint pénteken késő este engedték el a Los Angelesben lévő börtönből, ahova pár órával korábban szállították, mert megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit. Lohant helyi idő szerint péntek este, nagyjából háromnegyed 12-kor engedték ki a Los Angelesi börtönből, miután letette a háromszázezer dolláros óvadékot - közölte a Los Angeles megyei sheriff hivatal szóvivője. A színésznőt pénteken küldte vissza a börtönbe egy Los Angelesi bíró, óvadék lehetősége nélkül, de pár órával később egy másik bíró megváltoztatta az ítéletet, és lehetőséget adott óvadék letételére.

A bíró egyben egy alkoholszintet mérő karperec állandó viselésére kötelezte a színésznőt, valamint arra, hogy tartsa magát távol a főleg szeszesitalokat árusító boltoktól. Következő meghallgatását október 22-én tartják, amelyen a bíróság formálisan is eldönti, hogy megszegte-e a próbára bocsájtás feltételeit. Lohant július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit, egy 2007-es ittas vezetés, és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán.

A színésznőt azonban 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Az előző héten azonban kénytelen volt beismerni, hogy megbukott a bíróság által megkövetelt kokainteszten, amelyre a próbaidőre bocsátás egyik feltételeként kötelezték.