Geszti Péter és felesége, Dietz Edit a szerdai Fókuszban árulták el, hogy második gyermeküket várják. „Jön a második babánk, végre” – mondta Dietz, aki közel 5 hónapos terhes. „Még nem tudjuk, fiú lesz-e vagy lány, csak azt láttuk, hogy nagyon aranyos keze van és ugyanolyan izgő-mozgó, mint Sári volt” – mondta Geszti, aki első gyermekét, a most 2 éves Sárát magzatkorában mozgékonysága miatt „Kalimpának” hívta.

„Van egy felelősség is benne, ami másként helyeződik rád, mint régen, hogy több emberért vagy felelős, és ez tulajdonképpen sokkal komolyabbá teszi az életed. Leginkább arra kell vigyázni, hogy megmaradjon benned az a fajta nyitottság, kíváncsiság és játékosság, ami korábban mondjuk az én életemre jellemző volt. És ebben az Edit nagyon sokat segít, mert enged engem dolgokat csinálni, még akkor is, ha néha már otthon kéne lennem” – mondta az X-Faktor mentora, akinek legkellemesebb időtöltése lánya esti fürdetése.

„Bebújni a kádba a pucér kis angyalommal, hát annál jobb úgysincs a világon, tehát nagyon klassz minden, X-Faktor meg egyéb, de na, szóval a Sárika-faktor az most még izgalmasabb, hát nem beszélve az újról, ami, –aki egészen pontosan– már itt készülődik, úgyhogy most ez az ősz ez egy nagyon jó kis időszak nekünk” – mondta Geszti.