Orvosai tanácsára kórházba szállították hétfőn a kanadai popdívát, aki ikrekkel várandós. Dion a floridai West Palm Beach St. Mary klinikáján fekszik, a doktorok szerint azért volt szükség erre a lépésre, nehogy koraszülöttként jöjjenek a világra a babák. A kórház közleményében annyit hozott a nyilvánosságra, hogy az énekesnőt "megfigyelésre, orvosai tanácsára" vitték be.

A 42 éves Celine Dionnak és 68 éves férjének, René Angelilnek már van egy 9 éves fiuk, most pedig ikerfiúkat várnak, akiknek novemberben kellene világra jönniük. A terhességet az énekesnő júliusban jelentette be internetes oldalán. A sajtóinformációk szerint a sztár mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

A kórház hétfőn cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Celine Dion különleges kérésekkel állt volna elő vagy, hogy császármetszéssel akarna szülni egy meghatározott októberi napon. Az énekesnő "nincs egyetlen egy meghatározott napra sem előjegyezve" - olvasható a kórház közleményében. Az írás emellett leszögezi, hogy Dion "nem kért vagy választott ki egyetlen orvos csoportot sem, vagy állt elő olyan elhelyezési kérelemmel, amely ne állna más beteg rendelkezésére is." Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő a tervek szerint jövő márciusban tér vissza Las Vegasba, hogy három éven át a Colosseumban lépjen fel és adjon koncerteket.