Vádat emeltek a barátja hátára bosszúból farkat tetováló ausztrál ellen

bry
2010.10.26. 09:42

Vádat emeltek Ausztráliában egy 21 éves férfi ellen, mert az ügyészség szerint egy méretes péniszt és sértő szöveget tetovált barátja hátára, bosszúból. A bejelenés szerint a gyanúsított engedéllyel nem rendelkező, amatőr tetováló, aki fertőtlenítés nélkül végezte tevékenységét, ezzel pedig veszélyeztette a közegészségügyet, és ezért szintén vádat emeltek ellene.

A rendőrség szerint az áldozat látogatta meg otthonában a vádlottat, és arról kezdtek beszélgetni, hogy jól mutatna rajta is egy tetoválás. A 25 éves barátot először nem érdekelte a dolog, de aztán hagyta magát rábeszélni, végül azt kérte, hogy egy jin-jang ábrát és néhány sárkányt tetováljon a hátára a vádlott.

Az amatőr tetováló azonban mást készített, mert az eddigi vizsgálat szerint bosszút akart állni egy korábbi vitájuk miatt. Miután elkészült a munkával, nem volt hajlandó tükröt adni, sőt kidobta otthonából az áldozatot. A férfi barátnője volt az első, aki meglátta, hogy egy 40 centis pénisz van a hátán, ráadásul egy sértő szöveggel a nemiségéről. Az áldozat ezután tett feljelentést. (FH)