Az énekesnő és férje, René Angelil a kanadai TVA-n keresztül boldogan jelentették be, hogy szombaton született ikerfiaik az Eddy és Nelson neveket kapták.

Eddyt Eddy Marnay-ről nevezték el, aki Dion első öt lemezének producere volt, és mint ilyen, "nagy hatással volt mind Celine, mind René életére", ráadásul Dion "apjaként szerette".

Nelson a dél-afrikai politikus, Nelson Mandela után kapta a nevét, akivel anyja két éve személyesen is találkozott. "René emlékei szerint alig pár percet tölthettek a társaságában, de ennyi idő alatt is nyilvánvalóvá vált számukra, milyen nagyformátumú személyiség. Celine és René szeretnék, ha gyermekeikre is olyan hatással lennének a neveik, ahogy rájuk is nagy hatással volt ez a két ember" - tette hozzá a pár sajtósa a bejelentéshez.

A kanadai énekesnő azt is elárulta, miért húzódott el a fiúk névadása annyira, hogy az ikreknek előbb volt fotó-árfolyama, mint neve: anyja azt szerette volna, ha az ikrek francia neveket kapnak, míg nagyobbik fia, René-Charles mindenáron amerikai keresztneveket követelt az öccseinek.

A 42 éves Dion ikerfiai szombaton jöttek világra Floridában, a vártnál egy hónappal korábban, és bár az első pár napot inkubátorban töltötték, a család tegnap hazavihette őket. A People információi szerint az első hetekben Dion édesanyja és három nővére segít majd neki a fiúk körül.