Komoly fennakadásokat okoztak a brit jegyárusító weboldalak működésében a Take That brit fiúcsapat rajongói pénteken. Olyan sokan akartak ugyanis egyszerre jegyeket vásárolni az együttes turnéjára, hogy az oldalak nem bírtak megbirkózni a rohammal, és lefagytak. A nagy érdeklődés oka, hogy 16 év után újra az eredeti felállásban lép fel a zenekar, az időközben sikeres szólókarriert befutott Robbie Williamsszel együtt.

A Ticketmaster nevű jegyárusító ügynökség példa nélküli keresletről számolt be, miután közép-európai idő szerint délelőtt tíz órakor elkezdték árulni a belépőket. Az ügynökség közlése szerint majdnem kétszer annyian akartak jegyek vásárolni, mint Michael Jackson Londonba tervezett búcsúkoncertjére. Már most több száz jegyet kezdtek el kínálni az eBay-en, az eredeti ár sokszorosáért.

A fiúcsapat 1996-ban, hat év együttzenélés után bomlott fel végleg. Elsőként, még '95-ben Robbie Williams lépett ki. 2005-ben ismét összeálltak, ám Williams nem csatlakozott a Take Thathez. Ennek ellenére sikeres koncertkörutat zártak. 2008-ban új lemezt adtak ki, egy évvel később pedig ismét turnéztak, amely szintén siker volt. (FH)