Lana, a nősténymacska soha senkit nem bánt, csak a postással van baja: mindig megharapja vagy megkarmolja Andrew Goater kezét, ahányszor levelet tesz a család postaládájába. Emiatt az Angol Királyi Posta arra kötelezte a macska gazdáit, Carl és Carol White-ot, hogy tartsák távol az állatot házuk ajtajától – ha ez nem sikerülne, felfüggesztik küldeményeik kézbesítését.

„Azt hittem ez valami rossz vicc” – mondta White. „A postaládanyílás a bejárati ajtónkon van, pár centire a földtől, a macska szeret ott üldögélni. A postás ott dobja be a leveleket, a macska így karmolhatta meg. Biztos nem akarta bántani, szerintem csak meglátta a kezet és játszani akart” – tette hozzá.

A postás azóta inkább bekopogtat, ha levelet hoz, így egyelőre megkaphatja a család a küldeményeket: „Általában olyanokat hallani, hogy kutyák támadják meg a postásokat, de ez a macska sokkal rosszabb, nagyon mélyen megkarmolt. A seb két órán át vérzett, mindenki panaszkodott, hogy véres lett a levele” – mondta Goater a Daily Mialnek.