Decemberben kerül a mozikba a The Tourist című Jolie-Depp közös film, így újult erővel támadnak a promóhírek vele kapcsolatban, és meglepő módon ismét a korábban már tárgyalt zuhanyzós szexjelenetet vették elő. A legfrissebb fordulat szerint ugyanis ezt az egyet biztosan nem fogja látni a közönség, mivel Johnny Depp leforgatta ugyan Jolie-val, a moziba kerülő verzióból azonban az utolsó pillanatban kivágatta - írja a Daily Mail.

Depp állítólag gyermekei anyja, Vanessa Paradis követelésére futamodott meg, bár Paradis először még a szerep elvállalásától is eltiltotta volna Jolie rossz híre miatt. A 37 éves énekesnő ugyanis nem örvendett annak, hogy 47 éves élettársa azzal a színésznővel dolgozik majd, aki többnyire közös filmekből gyűjtötte be eddigi partnereit, és az se zavarta, ha a partner egyébként nős. Depp annyiban ugyan ellenszegült a követelésnek, hogy ennek ellenére is elvállalta a szerepet, de végül engedett az asszonynak annyit, hogy megkérte a producereket, hogy azt a szexet a zuhany alatt mégis inkább vágják ki. Állítólag maga Jolie is próbált közbenjárni nála, kérve, hadd tartsák meg, ha egyszer már leforgatták, de Deppet ez se hatotta meg, és a Daily Mail szerint végül a producerek is meghajlottak a kérés előtt.

Bár a trailerből nem derül ki, mi az igazság - ott egyelőre csak egy csókot mertek elsütni -, a Sony szóvivője a Sawf.News kérdésére meglepetéssel  reagáltt: “Nem tudok róla, hogy a jelenetet kivágták volna, utána kell néznem”.