Bangó Margit figyelemmel követi a tehetségkutató műsorokat, mert kíváncsi szakmája új sztárjaira: a Kossuth-díjas énekesnő szerint rengeteg tehetséges fiatal énekel a Megasztárban és az X-Faktorban, épp ezért nem irigyli egyik műsor zsűrijét sem. „Most nagyon sok tehetség van és sajnálom a zsűrit, mert borzasztó nehéz dolguk van, valóban nehéz… Én is szoktam zsűrizni, sőt vizsgáztatok is énekeseket,és tudom, hogy mi ez” – mondta Bangó STORY TV4 stúdiójában, az Esti Sztori forgatásán a Velvetnek.

A nemrég szakácskönyvvel jelentkező énekesnő egyik kedvence Takács Nikolas, de Janicsák Vecáról és a Nyári lányokról is csak elismerően tudott nyilatkozni: utóbbiak kiesése nagyon meg is lepte. „A Nyári kislányok kiesése meglepett… Aki ismer, tudja, hogy a szakmában nem vagyok elfogult, elmondom a véleményemet. Tényleg nagyon tehetségesek, ez a két lány együtt. Annyira muzikálisak mindketten!” – mondta.

„Kicsi koruk óta ismerem őket. Még együtt fel is léptünk a '90-es években a televízióban, az egyik kereskedelmi csatornán. Egyikük 8 éves volt, a másik 10, és egy karácsonyi éneket énekeltek akkor épp. Mindenki el volt tőlük ájulva én is elájultam a tisztaságtól, úgy brillírozott a hangjuk!” – tette hozzá Bangó.