Nem elég, hogy Gáspár Győző és Bea nem alhatnak egy ágyban a november 20-án induló valóságshow-ban, még az is előfordulhat, hogy Beának Benkő Dániel mellé kell feküdnie éjszaka.

A Bors információja szerint a műsor játékszabályaiban változásokat tervez a csatorna, az egyik ilyen, hogy a nézők döntik majd el, ki kivel aludjon. A bekamerázott luxusbörtön hálószobáiban franciaágyak várják a celebeket, így Voksán Virág, Tóth Gabi, Benkő Dániel és Laci betyár sem alhatnak egyedül. “ Hát akkor én biztos nem költözöm. Az én asszonyom nem alszik mással, és én sem. Romák vagyunk, a mi hagyományaink szerint ez kizárt.” - mondta Győzike a Borsnak. “Óvszer biztosan nem kell. Benkő meg jobb ha nem ereget galambokat, mert én meg kutyát engedek rá.” - nyilatkozta Bea.

A villában csak vendégeskedő celebek közül Benkő Dániel örül ennek a legjobban, izgatottan várja, kit szavaznak be mellé az ágyba. “ Bea, Tóth Gabi, Voksán Virág, imádom őket. De egyébként sem titok: mindenem a szex.” - mondta a lantművész.