Király L. Norbertet gégészhez küldi énektanára

tt
2010.11.11. 10:48
kiraly l norbi xfacktor élő 2 KMF 8236

A X-Faktor tehetséges versenyzője túlterhelte hangszálait, énektanára szerint pihenésre van szüksége. Már a múlt szombati AC/DC sláger után is alig bírt megszólalni, amikor Sebestyén Balázs a fellépése után kérdezte. Micheller Myrtill, az énektanár szerint Király L. Norbert hangja már a műsor előtti napon elment, a felfedezett keményen dolgozik és keveset pihen, ennek köszönhető, hogy hangszalagjai elfáradtak. “Biztos vagyok benne, hogy ha úgy alakul, az utolsó energiáit is képes lesz mozgosítni. Norbi nagyon okos fiú, tudom, hogy amint lehetősége lesz pihenésre, azt ki fogja használni” – mondta az énektanár a Borsnak.

“Az utóbbi időben sok volt a stressz, az idegesség, a pihenés pedig kevés. Szerencsére energiával meg tudtam oldani a dolgot, és nem is fáj, nem dagad a torkom. Az viszont zavar, hogy időnként csak úgy elmegy a beszédhangom, máskor meg nincs vele semmi baj” – mondta Király L. Norbert.

Király L. Norbert a tehetségkutató műsor előtt zongorázni tanult és csak hobbiból énekelt a nevelőanyjának. Király L. Norbert nehéz gyerekkora nem titok, nevelőanyja úgy nyilatkozott, a tehetséges fiú a szülők válása után egyiküknek sem kellett, a nagymama perrel tudta megszerezni unokáját, hogy végre szeretetben éljen. A nagymama, bár mindenét a fiúra hagyta, rosszul végrendelkezett, és halála után további perek vártak Király L. Norbertre. Hogy nem kallódott el és nem kénytelen az utcán élni nevelőanyjának köszönheti, aki régi szerelmének az anyja. “Norbinak nem a külsőségekkel kellett elsősorban megbirkóznia, a napok múlásával már ennivalója sem volt, éhezett” – mondta dr. Takács Andrea, a fiú nevelőanyja.