Az RTL Klub tehetségkutató műsorából a toplistás dalok hetén Malek Miklós védenceinek kellett távoznia a mentorok döntése alapján. Keresztes Ildikó, Nagy Feró és Geszti Péter is úgy gondolta, hogy a Non Stoppal párbajozó Takács Nikolast érdemes benntartani, a csapatnak viszont mennie kell. Malek Miklós megköszönte a Non Stop tagjainak, valamint a nézőknek, hogy az a cappella műfaj teret kaphatott a műsorban. Hozzátette, mivel a Non Stop az egyetlen megmaradt csapata, ezért muszáj kiállni mellettük. A döntő szavazat egyébként Geszti Péteré volt, aki elmondta, hogy Takács Nikolasban benne van az x-faktor, a Non Stop esetében azonban csak a mentoruk rendelkezik vele. Miután elhangzott az ítélet, Keresztes Ildikó könnyeivel küszködve a reklámszakember karjára dőlt. Azt szinte mindegyik mentor megjegyezte, hogy érdekes módon a párbajozók mindig nagyon jól teljesítenek.

A műsorból az is kiderült, hogy vannak, akik az X-Faktor nevében gyűjtenek pénzt, és ajándéktárgyakat ígérnek az adakozóknak. Ördög Nóra és Sebestyén Balázs figyelmeztette a nézőket, hogy ne dőljenek be a csalóknak. Az X-Faktor műsorvezetője viccesen hozzátette, nyugodtan rúgják fenékbe azokat, akik a nevükben gyűjtenek pénzt.
A kötelező körök után, de még a szavazás lezárása előtt egyébként fellépett a Back][Black, valamint a versenyzők előadták Nagy Feró, pontosabban a Beatrice két dalát. Ezt már a műsor elején sejteni lehetett, ugyanis a Nemzet Csótánya elszólta magát, amikor Sebestyén Balázs rákérdezett, hogy most miért ilyen kedves a versenyzőkkel. Nagy Feró azzal indokolta viselkedését, hogy a versenyzők "annyira zseniálisan feldolgozták az elején a nótáját". Majd rájött, hogy valószínűleg ez a produkció később lesz a műsorban. (A mellékelt videón körülbelül 4 perc 30 másodpercnél kezdődik ez a rész.)