horoszkóp

Már ki is engedték a kórházból Gábor Zsazsát

2010.11.14. 10:03 Módosítva: 2010-11-14 10:08:42

A 93 éves egykori színésznő, Gábor Zsazsa szóvivője szerint a hollywoodi hírességet szombaton ismét kiengedték a kórházból, ahová pénteken szállították be. "Gábor Zsazsa újra a Bewerly Hills-i otthonában van, miután szombaton reggel kiengedték a Los Angeles-i Ronald Reagan kórházból, ahol egy lábfertőzés miatt ápolták antibiotikumokkal" - mondta el az AFP francia hírügynökségnek szóvivője, John Blanchette.

Zsazsa pénteken végtagfájdalomra panaszkodott, és a Bel Air-i otthonába érkező orvos vérrögöt talált a lábában. Hozzátette: ezután azonnal a Los Angeles központjában található kórházba szállították, félő volt ugyanis, hogy a vérrög elmozdul, és veszélyezteti az életét.

Gábor Zsazsát az elmúlt hónapokban már többször kezelték kórházban. Július 17-én balesetet szenvedett az otthonában, amikor kiesett az ágyból, akkor csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta. Ez, azonban számos komplikációval járt a későbbiekben, többek közt vérrögképződést okozott, ami miatt többször is visszaszállították a kórházba. Augusztusi kórházi tartózkodása alatt a színésznő már papot is kéretett az ágyához, és végrendeletet is fogalmazott, ám végül másnap hazaengedték, azóta férje, Frederic von Anhalt ápolja az otthonában.

A számos házasságáról is ismert egykori szépségkirálynő egészsége az elmúlt években romlott meg: egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott.